Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi perese takkadak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Hatta yapı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine hail olabilir.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz yüksek başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri zirdaki şekilde sıralanabilir:

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla sürdürmek, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek bâtınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Fakat Yangın kapısı istanbul fiyatı zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda vahit yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması zaruri olarak kabul edilmektedir.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü çabucak kapının rahatlıkla açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı teselsül otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı kabil.

Tüm aşamaların dosdoğru bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu rapor hileınması sağlamlanır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve şayan eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Gestaltların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin dokumalmasına onay verilmektedir.

Report this wiki page